Nivells

Nivells en les classes de Yogaroom

Nivell 1
Practiquem postures i vinyasses (seqüències fluïdes) bàsiques com les salutacions al sol i postures de peu bàsiques en un flow tranquil. Aprendràs l’alineació correcta de les postures (asanes). Sempre és bò tornar als nivells bàsics i dedicar el temps que necessitis a desenvolupar la teva força i flexibilitat.

Nivell 1-2
Classes obertes per a tothom. El professor s’adaptarà en cada classe al nivell dels estudiants.

Nivell 2
Practiquem vinyasses i postures més complexes, integrant les preparacions per a les inversions i equilibris sobre els braços. Et recomanem participar en aquestes classes si practiques el nivell 1 des de fa un any.

_MG_3273 flippedNivell 2-3
Classes molt fluïdes en les quals practiquem postures avançades amb l’actitud d’un principiant. Són aptes per a estudiants que han practicat ioga durant alguns anys i que gaudeixen del repte, explorant les limitacions de la seva ment. Aquestes classes inclouen la pràctica de pranayama, mudra, meditació i cant.

Classes particulars
Una classe dedicada a les teves necessitats, dubtes i dificultats. És una bona forma d’avançar amb la teva pràctica i d’aprendre més sobre el teu cos, la ment i les emocions.

Preu: entre 35-50€ per classe, depenent del professor.

Hi ha descompte per a un pack de 4 o 10 classes.