Ioga per a embarassades

IOGA PRENATAL A YOGAROOM

Classes regulars cada dilluns 18:00-19:00h

4 classes/mes (1x setmana): 40€

yoga embarazadaL’embaràs és una etapa molt important tant en la nostra vida com en la dels nostres bebès. La pràctica de ioga ens ajuda a adaptar-nos als canvis del cos durant aquests mesos, a preparar-nos holísticament pel moment del part i pel post part, reconnectant amb la nostra naturalesa en aquest procés natural.

Les classes de vinyassa yoga prenatal ofereixen les eines per a que les dones embarassades connectem amb el nostre cos i el nostre bebè, ens deixem anar, ens sentim femenines, creatives i poderoses. A més a més, aquesta pràctica conjunta ofereix un espai de trobada on sentir-nos recolzades i acollides, i on compartir les nostres experiències. Tot plegat ens resultarà de gran ajut per a viure l’embaràs, afrontar el part i prendre decisions en relació a ambdós.

Yogaroom vol ser un espai on puguis compartir la teva experiència durant aquests mesos. Per això, a partir d’octubre, oferim classes de vinyasa yoga especials per a dones embarassades.

Sobre Hansika (Nuria)

Nuria HansikaVaig començar a practicar ioga després d’involucrar-me amb la filosofia de l’Índia i de conèixer el meu mestre espiritual Sri Swami Premananda (que un temps després em va donar el nom “Hansika”). Volent entendre la conexió entre el hatha ioga que practicava i la seva filosofia, però sense pensar mai en donar classes, vaig estudiar una formació en ioga, a Barcelona.

Poc a poc vaig començar a donar classes i vaig viatjar a NYC per conèixer el “mestre de mestres” Sri Dharma Mittra i practicar altres estils. Assistir a les classes de Dharma va suposar tal impacte, que uns mesos després vaig tornar per formar-me amb ell, que exerceix una gran influència a les meves classes, que són dinàmiques i que alhora, conviden a arribar a un estat de quietut i meditació, intentant transmetre que el ioga és molt més que una pràctica física.

En uns pocs anys el ioga s’ha convertit en una forma de vida i en una pràctica constant, tant dins com fora de l’estoreta. Durant el meu embaràs, el ioga ha seguit sent important i estic convençuda que practicar fins el dia que vaig donar a llum va contribuir a què el part fos una experiència armònica i inoblidable.

Más info:/ 931 066 355